Våra Hundar

Stargolds Madonna "Elsa"

Född: 2017-04-21

HD/ED: A/UA

B-prov: 1:a Nkl


Elsa är en härlig tik med en underbar inställning till livet. Hon arbetar med stort driv och är en duktig markör och viltfinnare. Trots sin höga fart har Elsa alltid "nosen med sig" och är uppmärksam på mig. Hon är är en fin jaktkompis som alltid gör sitt bästa.

//Ingela

Reedsweeper´s Katla "Ethel"

Född: 2018-10-09

HD/ED: B/UA

B-prov: 1:a Nkl

B-prov: 1:a Ökl (2 st)


Ethel är en balanserad tik med fin attityd och en naturlig följsamhet. Hon arbetar med ett stort fokus och driv i alla terränger och är en duktig markör. Ethel har fin balans med att jobba självständigt och låta sig styras.

//Magnus

Reedsweeper´s Dutch "Henning"

Född: 2019-11-06

HD/ED: C/UA

B-prov: 1:a Nkl


Henning är min lilla charmör som lindat mig runt lillfingret. Han ställer alltid upp på det jag ber honom om, är spontan och enkel i sitt arbete och gör sitt bästa i alla situationer - i träning som i jakt. Henning är en duktig viltfinnare, har en naturlig följsamhet och ett härligt driv.

//Ingela


Stargolds Remington "Hadar"

Född: 2020-04-08

HD/ED: A/UA


Hadar är en fin liten hane som tar för sig av markerna, använder sin näsa väl och aldrig ger upp. Han är en sansad kille som samarbetar med mig på ett behagligt sätt men som också är väldigt dukrig i sitt självständiga arbete - oavsett terräng. Vi jagar en hel del tillsammans och Hadar är en fantastisk jaktkamrat.

//Magnus

Harjagarns Mimmi "Bettan"

Född: 2015-04-29


Bettan är en klok tik med en enorm personlighet och glädje till livet.  

I skogen är hon fokuserad och säker, snabb att få tag på haren och duktig att hålla i. Bettan är ärlig i sin jakt, skäller hon så vet vi att hon har haren på benen. Hon arbetar mycket självständigt men visar sig också emellanåt vilket gör att man kan känna sig trygg oavsett om man är nybörjare eller erfaren jägare.

I hemmet är hon väldigt social, bästa platsen är förstås i soffan bland sina kuddar.